10 femei de nota 10 – Bucureşti

Din 1990 până în prezent, recunoașterea rolului femeii în societatea românească a înregistrat progrese majore. Cu toate acestea, egalitatea de gen nu este pe deplin câștigată, atitudinea faţă de femei încă fiind sub influenţa tradiţiei. De prea multe ori, femeile sunt discriminate în sănătate, educație, reprezentare politică, piața forței de muncă, etc – cu repercusiuni negative pentru dezvoltarea capacităților și libertatăţii de alegere.


Venind în întâmpinarea acestor situaţii, Asociatia Four Change în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 organizează marți, 24 martie 2015, intervalul orar 9.30 – 13.00, în sala Ion Mincu 2 a hotelului Capital Plaza, Bd. Iancu de Hunedoara, nr 54, sector 1, București, conferinţa regională “10 femei de nota 10”.


În cadrul evenimentului vom sărbători femeia anului 2015 – independentă, puternică și capabilă să facă față tuturor provocărilor și vom trece în revistă propunerile participantelor la eveniment privind promovarea egalității de șanse în România. Va fi ocazia perfectă pentru a descoperi reţeta succesului în viața personală și cea profesională împreună cu 10 femei de succes din București care ne vor demonstra cum discriminarea de gen și stereotipurile pot fi depășite cu perseverență, ambiție și încredere de sine. Evenimentul va fi structurat pe 3 teme, după cum urmează: Cariere de success ale femeilor, Femei implicate în comunitate și Modele de antrepenoriat feminin.


Pentru a accesa agenda evenimentului, click AICI.

Partener media: Al Treilea Sector.

Conferința este organizată în cadrul proiectului ”EVA – Evoluție Valoare Antreprenoriat pentru femei pe piața muncii”, co-finanţat de Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni, Axa prioritară 6 “Promovarea incluziunii sociale”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *[responsive-menu RM="inner-page-menu"]
1118
Contact

Adresa: Str. Cernisoara
nr.38-40, sector 6, Bucuresti, cod: 061019

Detalii contact:
Tel: 021 745 72 37
Fax: 021 745 62 29
Email: office@evanetwork.ro
Toate drepturile sunt rezervate 2015
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”