93 de femei au finalizat ambele cursuri de Manager de proiect si Competente Antreprenoriale

08 ianuarie 2015, Bucuresti


Odata cu finalizarea examinarilor din 16 decembrie de la Bacau s-a finalizat si Activitatea de Formare profesionala adresata femeilor pentru construirea unei cariere profesionale si dezvoltarea antreprenoriatului.

In cadrul cursurilor de formare 23 femei de la Bacau, 20 femei de la Galati si 53 de femei din Bucuresti, au finalizat cursurile de Manager de proiect. In cadrul cursului, participantele au identificat probleme in comunitatile din care provin, au transformat problemele identificate in obiective si solutii concrete, au planificat activitati si au alocat resurse pentru atingerea obiectivelor propuse. Impreuna cu formatorul cursului, fiecare participanta a elaborat un proiect pentru a raspunde problemelor identificate in comunitate.

Cursurile de Competente Antreprenoriale au fost finalizate de 96 de femei: 23 femei de la Bacau, 23 femei de la Galati si 50 femei din Bucuresti. In cadrul cursurilor, participantele au identificat probleme in comunitatile din care provin, au aflat informatii despre conceptul de antreprenoriat, modelul antreprenorului de succes, modalitati de a demara o afacere, analiza strategica a afacerii, analiza pietei si realizarea produselor si / sau serviciilor.

Cursul de Manager de proiect si cel de Competente antreprenoriale sunt derulate in cadrul in cadrul Programului EVA – Competente si abilitati pentru initiative antreprenoriale de succes ale femeilor”.

Programul este realizat in cadrul proiectului ” EVA – Evolutie Valoare Antreprenoriat pentru femei pe piata muncii”, proiect co-finantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni, Axa prioritara 6 “Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie DMI 6.3 ”Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”.

Proiectul este implementat de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 in parteneriat cu Asociatia Four Change, SC Centrul de Consultanta si Studii Europene SRL, Fundatia Crucea Alb Galbena, SC Green Team Actual SRL si Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *[responsive-menu RM="inner-page-menu"]
943
Contact

Adresa: Str. Cernisoara
nr.38-40, sector 6, Bucuresti, cod: 061019

Detalii contact:
Tel: 021 745 72 37
Fax: 021 745 62 29
Email: office@evanetwork.ro
Toate drepturile sunt rezervate 2015
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”