“ EVA – Evolutie Valoare Antreprenoriat femei pe piata muncii” prezenta la ONGFest 2016

In perioada 21-22 mai, Asociatia Four Change a participat la Festivalul Naţional al Organizaţiilor Neguvernamentale din România – ONGFest 2016. Festivalul a fost organizat in Parcul Herestrau de catre Fundatia de Dezvoltare a Societatii Civile. In cadrul evenimentului au participat peste 190 de ONG-uri din toata Romania.

In cele 2 zile, membrii echipei au discutat cu peste 400 de persoane despre: egalitatea de sanse intre femei si barbati la locul de munca, situatia persoanelor aflate in situatii de vulnerabilitate si posibilitati de sustinere a acestora, situatia antreprenoriatului feminin in mediul urban si mediul rural din Romania, activitatile derulate in cadrul proiectelor implementate, precum si rezultatele atinse. Vizitatorilor le-au fost diseminate materiale realizate in cadrul proiectului, in functie de interese: Brosura „Ghid de utilizare EVANetwork” si Brosura „10 exemple de succes – Antreprenoriat britanic” In data de 22 mai, Asociatia Four Change a organizat in Cortul de dezbateri C atelierul „ONG-istele schimba lumea!”.

La eveniment au fost invitate in calitate de speakeri beneficiarele proiectului EVA – membrele fondatoare ale EVA Network: Aura Otelea, Madalina Ignatov si Gabriela Botezatu. In cadrul evenimentului s-a discutat despre actiunile intreprinse de catre femeile de success din mediul ONG din Romania, dificultatile intampinate in activitatile de zi cu zi, precum si situatiile de discriminare la locul de munca. La eveniment au participat vizitatori ai Festivalului, reprezentanti ai ONG –urilor, precum si foste participante din cadrul proiectului EVA. Participarea Asociatiei Four Change in cadrul ONGFest 2016 a fost binevenita, iar informatiile furnizate, materialele disseminate, precum si discutiile deschise asupra activitatilor derulate in cadrul proiectelor au fost apreciate de catre vizitatori.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *[responsive-menu RM="inner-page-menu"]
635
Contact

Adresa: Str. Cernisoara
nr.38-40, sector 6, Bucuresti, cod: 061019

Detalii contact:
Tel: 021 745 72 37
Fax: 021 745 62 29
Email: office@evanetwork.ro
Toate drepturile sunt rezervate 2015
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”